Për inspektim falas na kontaktoni në 049-300-199

Teknologji Ekologjike

Teknologji Ekologjike me të cilën klientët tanë nuk kanë nevojë të përgatiten për shërbimin tonë dhe s’kanë nevojë të pastrojnë pasi që ta kryejmë...

Inspektim falas

Perparesia e kompanisë tonë, nëse keni ndonjë problem me dëmtuesit në biznes, shtëpinë tuaj, pronën tuaj, kontaktoni numrat e kujdestarit dhe...

Garancion

Vector pest control garanton që do te jeni të knaqur,Nëse ka ndonjë problem me cilëndo pjesë të shërbimit,ne do të vazhdojmë ta trajtojmë pronën...

Preparatet dhe Certifikata

Ne i përdorim mjetet dhe preparatet më të reja, nuk përdorim Organofosfate dhe Karbamate dhe pa sperkatje, teknikët tanë janë të trajnuar mirë dhe...

Për ne

Vector Pest Control eshte themeluar ne 2019 me kapital privat në Suharekë-Prizren për t'i shërbyer tregut Kosovar dhe rajonal me shërbime të Deratizimit, Dezinfektimit, Dezinsektimit me cilësi
më të lartë dhe me aparature me të sofistikuar.
Ne jemi të angazhuar për të bërë më të mirën për klientët tanë. Kemi krijuar dhe investuar në programet e punësimit që kanë një ndikim të madh në: Punësimin, Trajnimin, Rrezultate.. ..
Ne jemi të fokusuar në parandalimin e demtueseve .
Bashkohu me kompaninë për parandalimin e demtueseve të fokusuar në ofrimin më të mirë të parandalimit të dëmtuesve.

Me preparate ekologjike pa pasur nevojë të largoheni nga shtëpia juaj ...
Perparesia e kompanisë tonë, nëse keni ndonjë problem me dëmtuesit në biznes, shtëpinë tuaj, pronën tuaj, kontaktoni numrat e kujdestarit dhe teknikët tanë do të vijnë për të bërë inspektimin falas! ..

Rreth shërbimeve tona të D.D.D
Rreth shërbimeve tona të D.D.D

Insektet dhe dëmtuesit janë realitet I jetës së përditshme. Sado pastër që ta mbani objektin tuaj ose sado mire të jetë konstruktuar ai, dëmtuesit...

Të gjitha preparatet tona kimike janë te aprovuara nga: EPA USA
Të gjitha preparatet tona kimike janë te aprovuara nga: EPA USA

Vector Pest Control I mban dëmtuesit jashtë objektit perms dëbimit,pluhurosjes,perdorimit të likuideve dhe kurtheve.Ne e përforcojmë barrierën...

Mbrojtja në 3 zonat
Mbrojtja në 3 zonat

3 zonat e parandalimit.

Kontrolli dhe Egzaminimi

Identifikimi i insekteve apo brejtesve është shumë e vështirë të bëhet përmes emailit apo telefonit. Këto do t'ju ndihmojnë që të keni më shumë njohuri per ta.
Milingona

Milingona

Milingona

Milingonat zakonisht jetojnë jashtë në natyrë, në koloni sociale duke ndërtuar fole mbitokë dhe nëntokë nëpërmjet një rrjeti rrugësh speciale, për...

Miu i shtëpisë

Miu i shtëpisë

Miu i shtëpisë

Minj në shtëpi: si t’i mbash ata larg? Gjetja se ju keni një mouse në shtëpi është një surprizë që askush nuk do të donte të përballonte...

Miu i qatisë

Miu i qatisë

Miu i qatisë

Miu i qatisë (Rattus rattus Linnaeus) – ndonjëherë është i vogël në madhësi, si dhe një ndryshim tjetër që vrehet tek ai është gjatësia më e madhe...

Bubashfaba

Bubashfaba

Bubashfaba

Bubashfaba amerikane (Periplaneta americana)- gjatësia e tyre mund të arrijë deri në 50mm (3 inches) kur kalojnë në moshën madhore. Ato kanë një...

Bed Bugs (bubat e krevatit)

Bed Bugs (bubat e krevatit)

Bed Bugs (bubat e krevatit)

Bed Bugs kanë trup të sheshtë, në formë ovale si dhe nuk kanë krahë. Të rriturat janë me ngjyrë të kaftë dhe trupi i tyre zgjerohet pas ngrënies...

Rriqrat

Rriqrat

Rriqrat

Ngjyra e rriqnit varet nga lloji i tij, madhësia e një rriqni te rritur arrin madhësin e një fare mbi 1cm nëse është i ushqyer me gjak, ndërsa një...

Për inspektim falas na kontaktoni në 049-300-199