Barriera fizike ndaj dëmtuesve

Si me të gjitha shërbimet, ne fillojmë me një inspektim, duke zhvilluar protokolle për të na ndihmuar të
mbajmë dëmtuesit dhe të dëmtojmë larg nga biznesi juaj. Këtu janë disa nga teknikat që mund t'i
përdorim për të ndihmuar në mbajtjen e dëmtuesve jashtë

http://dinnerstyle.com/ttps:/youtube.com/embed/aaN1wKADanM Fshesat posht dyerve te vendosura ndihmojnë
në kufizimin e boshllëqeve rreth dyerve të tua
dhe parandalimin e dëmtuesve.

http://trinityopc.com/ed/H1OxObRHWbs Perde Ajrore
Instalimi i perdeve të ajrit për të krijuar rrjedhje pozitive
të ajrit do t’ju ndihmojë të mbani dëmtuesit e fluturimit nga prona juaj.

Çdo teknik është trajnuar me teknikat dhe trajtimet e fundit për të
siguruar që plani juaj është i përshtatshëm për objektin dhe nevojat tuaja.

Përcakton plasaritjet dhe çarjet me gërryerje rezistente ndaj
motit për të mbyllur çdo pikë hyrjeje që një dëmtues mund të gjejë.

Inspektim në pjesën e jashtme të objektit ..