Milingona

http://adibgroupinc.com/wp-content/uploads/bb-plugin/cache/156-layout.js?ver=a7bce4d12087e3b93a05e8c059e6f535 Milingonat zakonisht jetojnë jashtë në natyrë, në koloni sociale duke ndërtuar fole mbitokë dhe nëntokë nëpërmjet një rrjeti rrugësh speciale, për ti mundësuar milingonave punëtore të udhëtojnë në ambjentet e jashtme dhe të brendshme të folesë, apo edhe të hyjnë në objektin tuaj përmes plasaritjeve të vogla të dritareve apo të dyerve.

Ato krijojnë foletë e tyre në brendësi të ambjenteve, duke u ushqyer me sheqerna, yndyrna, proteina etj që mund ti gjejnë lehtësisht në objektet tuaja. Milingonat kane nevoje per lageshti, prandaj prania e tyre mund te jete shenje e rrjedhjeve brenda shtepise.

Rezultati i pranise se tyre mund te jete alarmues kur demtuesit arrijne ne numer te madh dhe shperndarja e tyre mund te jete e gjere. Disa milingona jane te njohura si transmetues te semundjeve te tilla si buy modafinil from mexico Salmonella dhe Aureus.