Mushkonjat

Buy Fildena pills http://cafejosey.com/TXeFU Mushkonjat

Mushkonjat hyjnë në të njëjtin grup me flutureset e vërteta. Ato kanë një palë krahë si
këmbë të gjata dhe të holla si dhe kokën karakteristike e cila shërben për thithjen e gjakut
si ushqim. Trupi i mushkonjës si dhe krahët janë shumë të ngushta ku madhësia e një
mushkonje të rritur mund të arrije deri në 3-9mm.
Kur mushkonjat gjejnë një hapësire për të hyrë brenda në shtëpi përmes dyerve dhe
dritarëve të hapura, ato zakonisht pushojnë në errësire, zona të fshefta, por shfaqen gjatë
natës në kërkim të gjakut si ushqim.

Simptomat që merren pas kafshimit nga mushkonja janë të ndryshme, ku një simptomë
alergjie përfshinë shperthime dhe inflamacion, si dhe reagime ndaj astmës. Mushkonjat
gjithashtu bartin semundje të tilla si ethët e verdha dhe ethët e dengit, malaries dhe
encefalit dhe jane të afte ta bartin nga nje person në tjetrin.
Ne shumicën e rastëve, një pickim i mushkonjave prodhon nje perplasje të kuqe, kruarje, e
cila mund të rrjedh gjak nëse gërvishet. Njerëzit të cilët kalojnë shumë kohë jasht ose kanë
një sistem të imunitetit të dobët janë vecanërisht të ndjesheëm ndaj alergjive të
mushkonjave.

Simptomat më të rënda përfshijnë:

– Skuqje
– Enjtje të tepruar
– Sulm i astmës etj.