Miu i shtëpisë

buy viagra online canadian pharmacy Minj në shtëpi: si t’i mbash ata larg?

cytotec to buy in canada Gjetja se ju keni një mouse në shtëpi është një surprizë që askush nuk do të donte të përballonte.
Përveç që është një rrezik për shëndetin, brejtësit mund të shkaktojnë dëme..
Miu I shtepise ka një pamje të karakterizuar nga flokë të shkurtër dhe të shndritshëm që ndryshon nga
kafe të lehta deri në gri të zeza. Shtresë mbulon tërë trupin, përveç këmbëve, veshëve, bishtit dhe majës
së feçkës, të cilat kanë një ngjyrë gri të kuqërremtë. Trupi i miut tipik që gjendet në shtëpi është rreth 7-10
centimetra e gjatë, bishti është qartë i dukshëm, pak më i gjatë se trupi dhe është pak me flokë. Pesha e
miut të shtepise është rreth 20-25 gramë.